top of page
C7_Dancing_mosquitoes.jpg

WORKSHOPS, FOTOGUIDE ELLER DIN PERSONLIGE COACH?

IMG_3005.jpeg
IMG_3005.jpeg

Foto guide

Besøger du Bornholm, så kan du få mig som din private fotoguide. Du vil kunne opleve øens bedste sider, hvor at årstid, lys, natur og lokation går op i en højere enhed. Oplev de smukkeste solop- og nedgange, de hemmelige landskaber, Bornholm under mælkevejen eller det lokale dyreliv. 

C5_Rocky_coast_of_Bornholm.jpg

Workshops

Hvordan arbejder man kreativt med lang eksponeringstid? Hvordan komponerer man i naturen- og tilbage i sit redigeringsprogram? Har du/I behov for mere kreativitet i naturfotografering, og komme væk fra de normale dokuskud? Book en workshop, hvor at du, din fotoklub eller andre vil blive bedre til at  arbejde kreativt med motiverne.

411A5505JPEG.jpeg
075A3296.jpeg
C6_Escaped_mink.jpg

Idemager

Hvordan kommer du ud over næste step som naturfotograf? Hvordan kan din stil finpudses og udvikles. Bliv skarp på hvad som dine billeder indeholder og hvad du vil med dem. 
Som fotograf skal man hele tiden udvikle sig, men det kan være svært at holde fokus på ens egen stil og hvad som gør det til netop en selv.
Jeg vil bruge al min erfaring i både udvikling af en stil, og i at spotte hvad som gør et billede unikt, på at DU bliver skarpere på din egen stil. 

bottom of page